Som noget nyt kan vi tilbyde et Arrangement i forbindelse med POLTERABEND / VENINDEDAG / Fødselsdag / samvær med arbejdskollegaer

1. Her får Bruden / veninden
Stylet håret til en tur i byen, af Susanne fra Hair by Suhr som viser, hvordan du selv kan style frisuren , samt tips til hvilke hårpleje produkter / styling produkter, som kan gøre det nemmere for dig at style dit hår. Kosmetolog Jyoti fra Lotus Skin Purify, lægger en let makeup ,giver gode tips til, hvordan man skal behandle sin hud, samt hvilke hudpleje produkter der vil gøre godt for netop din hud.

Der er moussernde vin / vand samt snacks og frugt til alle deltagerne , mens de følger med i hårstylingen og Makeup af bruden /veninden.

2. I dette arrangement får alle deltager lavet en let styling af håret ,( håret bliver ikke vasket og der må helst ikke være for meget styling produkt i håret, da det vil være sværere at sætte det ). Der vil blive lagt en let makeup. Så i alle er klar til en bytur bagefter.

vi giver jer gode tips omkring hår og makeup

Her vil der være mousserende vin/ vand snacks og frugt til alle.

Det er bare en ny måde at mødes og hygge sig sammen med veninderne eller kollegaerne fra arbejdspladsen, eller til en tur i byen bagefter.

Ring og hør nærmere.

Det var en vellykket Tøseaften der blev hygge snakket og grinet.Der blev stylet hår og fortalt hvilke hår/ styling produkter samt hvordan de skulle anvendes ved de forskellige hårstile.

Der blev givet gratis hudanalyse af kosmetolog Jyoti samt lagt en let makup og givet tips til hvor nemt det kunne gøres.

Gitte tøj stylelisten viste den nye tøjkollektion fra Black Swan.

Maybritt fra Cityprinsserne fortalte om sin blog , hvis man har lyst kan man så deltage i de forskellige tilbud.

En god aften og tak til alle jer der deltog og var med til at støtte en god sag som KNÆK CANCER