Vi forhandler og bruger produkter fra følgende mærker: I.C.O.N, Salon Support, HH Simonsen og Davines.

MORE inside

Hårstyling serie fra Davines indeholder mousse , spray , paste , voks, hårlak / vådlak , shine spray, strong hold gel. Der er produkter til kort/ krøllet , glat hår og langt hår . More inside serien kan combineres på mange måder alt efter frisure stilen.

THE WEETBRUSH

Super god børste til filtret og vådt hår , udredning næsten uden smerter. 149 kr.

OI serien fra Davines

Kan bruges til alle hårtyper. Hair Refresher er en tørspray shampo, så hvis dit hår ser fedtet ud kan du bruge denne spray ,så du kan undgå at vaske hår alt for tit.OI OI oil er god til porøse hårspidser, kom 1-2 dråber og fordel dem ud i spidserne af håret .

Natural Tech Davines

Produkterne er en serie som er til hår og hovedbunds problemer Skæl, håraffald ved stress efter fødsel, tør og kløende hovedbund.

MORE INSIDE

Styling serie til kvinder og mænd .Kort og langt hår.Giver volume og fylde , er god til fremhæve de naturlige krøller eller få krøllerne til at relaxe. Strong gele til wet look paste / voks hårlak til finish af frisuren.

Davines i NATURELTECH serien REPLUMING

Kan bruges til alle hår typer giver masser af fylde gør håret mere elastisk og giver fugt til håret.
REPLUMING SHAMPOO
REPLUMING CONDTIONER
REPLUMING HAIR filler Supercative

YOUR HAIR ASSISTENT

ny lækker styling serie til håret,giver volume let hold samt glansfuldt hår.

Fontørre & Hårbørste

Super god føntørre til at style håret med, samt hårbørsten til at rede filtret hår ud med fås hos din frisør CAPELLI DI SUHR og HAIR BY SUHR

Fontørre / Fladjern

Smart føntørre eller fladjern så du kan style håret næsten som hos frisøren fås hos din frisør CAPELLI DI SUHR og HAIR BY SUHR

ESSENTIAL HAIRCARE

Den nye hårpleje serie fra Davines er uden parabener og sulfater.Samt baseret på Slow Food Presidia farms, er små landbrug i Italien som producere de produkter som bruges i hårplejeserien. Life Gate Zero Impact er med til at støtte skovene på Madagascar, så ved køb af produkterne, er du med til at støtte op om disse projekter.

Your Hair ASSISTANT

Ny lækker styling serie til håret, giver volume let hold glansfuldt hår, en nem lille styling serie, til dig som normalt aldrig bruger noget i håret. Der er kommet et ekstra produkt til YOUR HAIR ASSISTANT< SILKENING OIL MIST>
BLOWDRY PRIMER giver volume til håret spray ind i håret fordel det godt rundt ,start føntørring , når håret er tørret kan man give ekstra volume, ved at komme VOLUME CREATOR i den pudres i med den tilhørende BRUS, ved langt hår giver den et mere vildt look, med maser af fylde.

TOP SHELF 4 MEN

Lækker serie til mænd

MR. A

Hårprodukter til mænd

HH Simonsen

Forhandler af deres mini fladjern gode at have med på ferie ,fylder ikke meget i kufferten eller som gaver til konfirmation eller en værtindegave.

Renewing anti-aging serien

Naturaltech Renewing shampoo Davines

Renewing serien er til alle hår og hovedbunds typer, er anti-aging forebyggende opretholder en sund balance , indeholder antioxidant fra spinat samt maqui berry som beskytter hår og hovedbund.
Serien indeholder Renewing shampoo - Renewing conditioning treatment -Renewing serum superactive

Forhandler af Davines hårprodukter

  • DEHC Essential
  • Naturaltech
  • Styling serien sidste nye More inside

Hårprodukter som er miljøvenlige, repræsenterer den bæredygtighed der altid har været kendetegnet for Davines, ved at være en del af Zero Impact lifegate projektet der bliver co2 udslippet udlignet med genplantning til beskyttelse af skovene rundt omkring i verden.Papiret som bruges til emballagen er FSC certificeret, der kommer fra ansvarlige drevne skove i overensstemmelse med streng miljømæssige, scociale og økonomiske standarder

Tips til mat og trist hår
Hvis dit hår er blevet mat og kedeligt efter fødsel / sygdom eller hvis du taber mere hår end du plejer eks. ved stress , den nedsætter processen ved normal håraffald. Så brug fra Davines Energizing shampoo massere shampoen blødt ind i hovedbunden lad den sidde et par minnutter, så den kan stimulere hovedbunden skyl ud. Brug derefter Energizing Gel masseres ind i hovedbunden den øger blodcirkulatioen så der kommer øget energi til hårsækkene giver mere fylde og glans til håret skal ikke skylles ud.
Som supplement kan bruges Energizing Lotion ved håraffald/stress eller Energizing Superactive ved hormon relateret håraffald. Begge produkter skal ikke skylles ud.