Online booking

Hårkur hos frisør i Brønshøj og Roskilde

                     THE CIRCLE CHRONICLES

Multi – masking: det vil sige vi kan anvende flere hårmasker, som bliver lavet speicielt alt efter hår og hovedbundsbehov, dertil en afslappende hovedbundsmassage.
Maskerne er op til 96% nedbrydeligt og 90 % naturligt udvundet 100% naturlige lertyper.
Rig på vitaminer og mineraler.
Ingen kunstige farvestoffer samt parabenfri

                     TAILORING

Den nye super gode hårkur som bliver designet til netop hvad din hovedbund og hår har brug for ligenu og her. Tailoring kuren kan ses og føles på håret efter endt behandling. VOLUMIZING BOOSTER treatment til fint og skrøbeligt hår. HYDRATING BOOSTER treatment til tørt hår.ILLUMINATING BOOSTER treatment til farvet hår der har mistet glans. FORTIFYING BOOSTER treatment til ødelagt og stresset hår.CONTROLLING BOOSTER treatment til uregerligt hår. BLONDE BRIGHTENING BOOSTER treatment der genopfrisker blond hår.Der er tilbud på TAILORING KUREN 100,-kr. kun i forbindelse med klipning eller farvebehandling.

Energizing hårkur

Mod hårtab , stresset hår samt mat og trist hår uden glans eller ved for meget hårfarvning,samt sygdom.Efter en graviditet er den god til håret, da ammning går en del ud over kvinders hår, den må ikke bruges før ammningen er helt slut, da de essientielle olier som er i produkterne kan gå ind og påvirke mælken.

Håret bliver vasket og hovedbunden masseres derefter skal det sidde et par minutter, det kan mærkes i hovedbunden, ved at den varmer og køler, den sætter gang i blodcirkulationen så der kommer mere næring og energi til håret .Afsluttes med en kølende gel som skal blive i hovedbunden, den giver samtidig en let volume til håret. Det anbefales at bruge hårprodukterne til hjemmebrug, for at få det mest optimale ud af behandlingen.

Purifying hårkur

Den anbefales mod skæl,der bliver vasket i specialshampoen og givet let massage i hovedbunden det skal blive et par minutter i hovedbunden, derefter skylles det ud og bliver behandlet med en gel som kommes i hovedbunden og sidder i ca. 10 min, det kan godt mærkes at det prikker let i hovedbunden, så virker hårkuren som den skal. og skylles derefter ud. Det anbefales at bruge produkterne til hjemmbrug, for selv at følge op på skælbehandlingen.

Vi anbefaler i forbindelse med hårfarvning at få lavet en hårkur som giver håret masser af fugt og glans.Husk at bruge de rigtige hårprodukter, når du har fået håret farvet da de går ind og beskytter og forlænger hårfarven`s holdbarhed.

Book tid hos Hair by Suhr eller Capelli di Suhr

Book din næste tid online hos Hair by Suhr i Brønshøj eller Capelli di Suhr i Roskilde. Vi glæder os til at tage i mod dig i en af vores to saloner. Bestil din tid her.

Tobias Birkemark Tångberg
Tobias Birkemark Tångberg
15. Oktober, 2022.
Søde damer der klipper godt. Dejligt sted med rolig atmosfære.
amanda lindtoft
amanda lindtoft
4. Februar, 2022.
Jeg kan kun give dette sted mine varmeste anbefalinger! Vi kommer direkte derfra med vores søn på to år som der blev taget så godt hånd om under hans klipning. Resultatet er præcis som vi håbede på og oplevelsen var en kæmpe succes.
jannik s nielsen
jannik s nielsen
30. Juli, 2021.
Super god oplevelse og søde mennesker at snakke med
Barbara Eriksen
Barbara Eriksen
17. April, 2020.
Den bedste frisør ever ♥️💕😊
Marlenes Liv Simoni
Marlenes Liv Simoni
2. Oktober, 2019.
Fantastisk frisør
Jette Graindorge
Jette Graindorge
20. Juli, 2018.
Mega dygtige 😀søde og imødekommende ❤