ESLABONDEXX

Sidste nye hårkur til tørt og ødelagt hår.Hårkuren går ind og giver en dybdevirkende pleje og styrke til hårstrået, udglatter og blødgører skællaget så håret bliver smukt og glansfuld.

Quick Hårkur

Den er til dig, som ikke har så meget tid, men gerne vil ofre lidt luksus på dig selv .Du får lov til at nyde en let hovedbundsmassage. Hårkuren tager ca.10 min.

Husk hvis du har problemer med hovedbunden, eller håret er for tørt, så vil vi se hvad vi kan gøre for at hjælpe dig af med problemet.

Wellness luksus hårkur

Til dig som gerne vil bruge ekstra tid på velvære og luksus tid til dig selv. Der bliver givet en skøn hovedbundsmassage samt på nakke og skuldre, i forbindelse med massagen er der duftolie, som har en beroligende virkning,så du får den mest optimale afslapning, efter hovedbundsmassagen bliver der afsluttet med en varmebehandling.

Detox Hårkur

Den er til hår som er mat og uden glans v/ sygdom -medicin – stress samt klor og solbleget hår .
Den består af en muddermaske som skal sidde i 10 min, derefter vaskes det ud og efterlader håret let og glansfuldt.

Energizing Hårkur

Mod hårtab , stresset hår samt mat og trist hår uden glans eller ved for meget hårfarvning,samt sygdom.Efter en graviditet er den god til håret, da ammning går en del ud over kvinders hår, den må ikke bruges før ammningen er helt slut, da de essientielle olier som er i produkterne kan gå ind og påvirke mælken.
Håret bliver vasket og hovedbunden masseres derefter skal det sidde et par minutter, det kan mærkes i hovedbunden, ved at den varmer og køler, den sætter gang i blodcirkulationen så der kommer mere næring og energi til håret .Afsluttes med en kølende gel som skal blive i hovedbunden, den giver samtidig en let volume til håret.Det anbefales at bruge hårprodukterne til hjemmebrug, for at få det mest optimale ud af behandlingen.

Purifying Hårkur

Den anbefales mod skæl,der bliver vasket i specialshampoen og givet let massage i hovedbunden det skal blive et par minutter i hovedbunden, derefter skylles det ud og bliver behandlet med en gel som kommes i hovedbunden og sidder i ca. 10 min, det kan godt mærkes at det prikker let i hovedbunden, så virker hårkuren som den skal. og skylles derefter ud. Det anbefales at bruge produkterne til hjemmbrug, for selv at følge op på skælbehandlingen.

Vi anbefaler i forbindelse med hårfarvning at få lavet en hårkur som giver håret masser af fugt og glans.Husk at bruge de rigtige hårprodukter, når du har fået håret farvet da de går ind og beskytter og forlænger hårfarven`s holdbarhed.